KristisMZ rašė:
tpack rašė:
Atsiverciau Scott 2007 Kataloga. Ivadas: 5 lapiai apie kataloguojamu zenklu kainas, stovi. Dar 5 lapai apie "Basic Stamp Information". Daug geros informacijos - niekas nesigincija. Taciau, nezinau, ar tai galima laikyti "viskas smulkiai isdestyta."
Kaip bebutu, manau, kad galima ir daugiau pasiskaityti. O tam ir yra rasomos knygos pradedantiesiams.
P.S. Sekmes aukcijone
Na taip, o dabar jei kokiu klausimu kyla papildomu klausimu galima nusipirkti konkrecia knygele arba ta pati klausima uzduoti kad ir bet kuriame forume ir visi sutiks padeti, kam leisti pinigus uz tai kad suzinoti kaip teisingai nusiskusti barzda? Gal lengviau paklausti to kas tai moka daryti, ar jus manote ka d is knygos bus tai aiskiau?
Nu va, o as maniau, kad mes jau sia tema baigeme.

Tavo samprotavimai turi nemazai logikos. Taciau, kodel tu bandai primesti savo nuomone, kad zmogui visai pirkti neverta knygos kuri skirta pradedantiesiams?

Bent taip as supratau is tavo atsakymu.
Sio forumo dalyviai turi daug patirties. Kaip matai as cia lankausi ir skaitau, ir klausiu patarimu. Klausimai siame forume daznai buna labai konkretus, pvz apie konkrecius zenklus. Taciau tam, kad uzduoti protinga klausima, daznai reikia zinoti ka klausti ir kaip klausti. O kaip klausti apie tai ko net pats nezinai
O jei reikia bendros informacijos - skaityk knygas. Man asmeniskai patinka knygos. Visa gyvenima skaitau, nors taip pat nemazai laiko praleidziu internete. As i kiekviena nauja problema (pvz pasto zenklu rinkimas) pradedu gilintis sistematiskai - pasidairau internete, apsilankau knygyne ar bibliotekoje, perverciu ten esancias knygas, susirandu tas kurios man labiau patinka. Nusiperku jei reikia. Jei visai nauja tema - pradedu nuo pradzios. Tai ne pinigu metymas - tai mano sistema, kuri, manau, yra zymiai efektyvesne nei isbarstyta, subjektyvi informacija internete. Dalyvauju keliose specializuotuose forumuose (fotografija, aviacija ir t.t.). Ateina zmogus paklausia klausima - gauna kruva atsakymu - puse is ju tiesiog klaidingi. Kodel? Todel, kad visokiu dalyviu buna (jokiu budu nenoriu nieko siame forume izeisti - paprasciausia sakau zinomus faktus). Kygos - kitas reikalas. Jos rasomos, perrasomos ir redaguojamos. Griztu prie pagrindines temos apie knygas skirtas pradedantiesiams ir ju verte. Jei reikia bendros informacijos - skaityk knygas, taciau tai yra grynai asmeninis reikalas - as per pora dienu perskaitau 200-300 puslapiu knyga, kuri zymiai greiciau pakelia mano issilavinima sioje srityje.

Bet jei reikia specializuoto ar greito atsakymo - apsilankau siame forume.
Tu issakei savo nuomone. As isdesciau savo poziuri. Nei viena nuomone isdestyta cia yra absoliuti dogma. Idomu butu kitu nuomoniu isgirsti.