nu gerai pasakysiu
4 porcijom : 2 karkos (apie 1,5 kg - geriau zinoma uzpakalines), 2 stiklines alaus, 3 svogunai, saukstas sumaltu ar sutrintu kadagiu, aliejus, pipirai, druska
paruosimas : karkas istrinti kadagiais, druska, pipirais. Palikti nakciai saldytuve. Svogunus supjaustyti griezineliais ir apkepti aliejuje ir keptuveje kartu su karka. Uzpilti alumi ir dushinti iki kol suminkstes - t.y. apie 2 valandas.
- as i puoda dapilu dar vandens truputi nes 2 stiklines alaus biski mazai o daugiau gaila, dadedu dar lauro lapu ir kvepianciu pipiru ir cesnaku. po to kai jau beveik isvirusios- apibarstau prieskoniais ir kokiai 15-30 min ikishu i dukofke (apie 200 C)
- galima virti ir kitaip -( be kadagiu ) idedi i puoda - dadedi darzoviu ( seleru, petrushku, daug morku, pipiru, kvep pipiru lauro lapu, cesnaku, majrunu) - paverdi 1,5 -2 val - ikisi i dukofke 15 - 30 min ir vsio.
i dukofke galima ir nekisti ... eksperimentuok - povare
prie to patiekalo labai tinka alus arba degtinele
- skanaus
p.s.- pranesk kaip gavosi