Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2024 Balandis 16, 16:16

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 77 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Lapkritis 23, 20:32 
Atsijungęs
Visažinis
Visažinis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Gruodis 19, 11:19
Pranešimai: 3703
Visi planuotojai save priskiria prie tų potencialių praktikų, o kitą nuomonę, nepritariančius ir pan. prie tų neprofesionalų :wink: . Net filop planus aš drąsiai priskiriu prie "planuotojų" iškėlusių save aukščiau kitų ir su karališkomis ambicijomis. Būtų kaip ir kiti mirtingieji aktyviai dalyvavę tuose konkursuose, esu tikras, kad dabar būtume matę ne vieną (aišku gal ne kiekvieną) pašto ženklą su filop narių pavardėmis. Nu ir kas kad Filop meniniol lygio pakėlimo planas geras, jei jo niekas taip ir realiai neišklausė taip, kad būtų įgyvendinta? Tai kas iš tų gerų planų, kurie taip ir lieka planais? Ir ką visi kalti, korumpuoti kad nepuola už mus mūsų sukurtų gerų planų įgyvendint? Oi dar kiek nuomonių išsiskirtų tuos gerus planus bandant įgyvendint ir dar problemų kiltų daugybė, tad kalbėt apie staigius teigiamus pokyčius yra netikslinga.

Pabandysiu atsakyt tiksliau ką turiu galvoj ashos žodžiais :D :

asha rašė:
....Aš truputį apie kitką, apie planų derinimą tarp atskirų grandžių ar institucijų. Kodėl mūsuose nesusišaukia planai? Planavimas planavimu, bet kai nežino kairė, ką daro dešinė irgi negerai. Štai ir gaunasi kuriozai planavimų pasekmėje.Tai būtų apie organizacinį planavimą. O asmeninis?Ar nėra tau buvę taip, kad biurokratinis planavimas sugriauna tavo asmeninius planus, nes ten, aukštai, įvyko planų korekcija? :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Lapkritis 23, 21:54 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Sausis 27, 14:49
Pranešimai: 9216
Drs, aš jau seniai pinigus uždirbu išimtinai iš to, kad padedu įvesti įmonėse tvarką - kad galai susieitų ir planavimas bei tų planų įgyvendinimas sklandžiai vyktų, kad visi žinotų, ką ir kaip daryti. Grubiai tariant, padedu įvairiems vadovams tinkamai sutvarkyti jų vadovaujamų organizacijų veiklą. Tai gan naujas verslas Lietuvoje, gal tiesiog apie tokį neteko girdėti? ;-)

Tai vat, kadangi užsiimu filatelija ir labai noriu kažkaip iš to gerai užsidirbti, seniai galvoju, kaip iš tų pašto ženklų leidybos būtų galima padaryti gerus pinigus. Visiems. Daug didesnius už tuos, kur padaromi dabar - dabartinėje leidyboje yra kelios vietos, kur yra labai silpnas lėšų apyvartumas. Gera situacija, žinoma, būtų tokia, kai išlošia visi - tai vat tokia, sakyčiau, visai įmanoma. Ir valstybei, ir paštui, ir atitinkamiems vadovams, ir sau pačiam. Kultūringai ir maloniai. Ir kartu pagerinant pašto ženklų lygį.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Lapkritis 23, 22:24 
Atsijungęs
Visažinis
Visažinis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Gruodis 19, 11:19
Pranešimai: 3703
Tai jei esi tikras, kad turi labai lengvai įgyvendinamą planą kaip visa tai padaryti ir kas svarbiausia tokį, kuris lengvai nesutrikdomai "sueis" praktikoj (kada galbūt tavo siūlomos paslaugos net niekam ten nebus labai "reikalingos" - ta prasme laukiamos), kodėl kreipiesi į svečius, o ne tiesiai į atsakingus asmenis. Aš tikrai tik už tokias iniciatyvas, bet kol kas manęs neįtikinsi, nes ir filopistai rimti veikėjai savo sritį, bet išsikelto plano - pagerint meninę Lietuvos pašto ženklų būklę, neįgyvendino ir ilgainiui tiesiog prisitaikė prie natūraliai kitokios veiklos ir rodos vis dar prisidengdami tuo "galėtų būti" jau seniai savo veiklą pavertė tiesiog kažkokia saviraiška ir tiek, o pagrindinis planas jau numiręs ir net patiem nelabai matyt berūpi.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Lapkritis 24, 11:23 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Sausis 27, 14:49
Pranešimai: 9216
Drs, FilOp - tai visai ne ta grupė, kuri gali kažką pakeisti - jie ta grupė, kuri gali būti padėti.

Aš tiesiog matau visai neblogus pinigus, kurie neįsisavinti, vat ir viskas :-) Ir vienas iš metodų pagerinti tų pinigų įsisavinimą susijęs su geroku pašto ženklų kokybės kilstelėjimu (tai tik priemonė). O tikras verslo korekcijos planas visada daromas po analizės, o kol analizė neatlikta - tai dar ne planas, o idėjos, kur galima padaryti pinigus. O dėl tiesioginių kreipimųsi į atsakingus asmenis - tokiuose projektuose šitaip nedaroma: vienintelis kelias - tai neformali pažintis :-)

Tiesą sakant, kaip sakant, nesu tikras, ar mūsų svečias gali būti suinteresuotas asmuo, bet kaip sakant, turiu nedidelę viltį, kad kažkada kažkas suinteresuotas atsiras, o neformalus pasikalbėjimas juk niekuo neįpareigoja :-)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Lapkritis 24, 12:46 
Atsijungęs
Visažinis
Visažinis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Gruodis 19, 11:19
Pranešimai: 3703
Aš suprantu, o Filop daviau kaip pavyzdį, kad net profai savo sritį nevisada pasiekia išsikeltus tikslus net jei rodos turi planą ir pasiūlymų, o ne tik kritiką. Nesutinku, kad tokie veikėjai galėtų tik padėti, sakyčiau jie galėtų prisidėti (kaip ir visi kiti, nes vienas čia kalnų esu tikras dar nenuverstum), o vienas, manau, net ir tu nieko nepakeistum be tokių panašių iniciatorių. Žinoma kalbant apie finansinę pusę jau čia ne jų iniciatyvos reikia, o tokių kaip tu ir pan., bet esu tikras net ir esamoj situacijoj jie turėjo progą pasiekt to, ko jie siekė. O va būtent čia labai gerai pastebėjai, kad norint pateikt savo planus bent realiam svarstymui, švogerių krašte labai reikia pažinčių, jei tu jų neturi ten kur reikia, tai planai apie staigius pokyčius nelabai ko verti, nes paprasčiausiai niekam jie per daug nerūpės :wink: . Kadangi aš 90 proc esu įsitikinęs, kad būtent šitie tavo planai realiai nebus įgyvendinti (nors jie žinoma įmanomi, bet ar tu tikrai užsidėsi, jei svečias, apie kurį realiai nieko neaišku kas jis ir iš kur, nepasakys "mum tavęs reikia" :) ), tai va man jie ir atrodo kol kas tiesiog eiliniai planai. Manau, sunkiausias uždavinys yra ne sukurt gerą planą (nors tai aišku labai svarbu), o jį įgyvendint realybėj, kada jis bet kada gali sulaukt pasipriešinimo, nepritarimo, atmetimo ir t.t. Kol kas tai planas-loterija t.y. kaip ir dauguma planų (jei eis kaip per sviestą...). Kitavertus kartais ir loterijose vienam, kitam pasiseka :wink: . Visgi aš už bet kokią realią iniciatyvą, kuri pagerintų padėtį ir mano nuomonė gali nieko nereikšt, jei pas planuotoją yra atkaklumas siekiant tikslo.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Lapkritis 24, 14:07 
Atsijungęs
Senbuvis
Senbuvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007 Birželis 17, 23:12
Pranešimai: 841
Miestas: Kaunas
isiterpsiu ir as. As manau, kad Pasto zenklu leidybos skyrius tikrai daro neviska ka galima butu padaryt. Ir jei Svecias (speju kad jis suinteresuotas asmuo is ten) mano, kad leidybos skyrius daro viska gerai ir kad siame forume pareiksta kritika del zenklu meninio lygio yra neteisinga, tai mums visiems reikia labai susirupinti nes panasu kad situacija nezada keistis.

Paziurekime, kad ir i sios dienos situacija. Post.lt skelbia pakartotini olimpiados zenklu konkursa: http://www.post.lt/lt/index.html?id=704
Vadinasi pirminiame konkurse nebuvo is ko rinktis. Man is kart kyla klausimas ar smulki zinute internete padeda pritraukti menininku ir dailininku zenklams kurti? Ar visgi tik smulki zinute ir tik savam puslapyje nera daroma samoningai tam, kad pasirinkti zenklo projekta is savo draugu rato?
Taigi pirmas dalykas ka reiktu leidybos skyriui padaryt tai paskelbti zenklu sukurimo konkursus tokiose masinese informacijos priemonese kurios prieinamos placiam interesantu ratui.
Antra, manau pats leidybos skyrius turetu sudominti ir platinti konkurso salygas tarp dailininku.
Trecia, kodel tame paciame pasto puslapyje apie siuos konkursus nera skelbiama informacija anglu kalba?

Taigi tobuleti yra kur ir ne tik mano isvardintuose punktuose, bet jei nenorima nieko keisti ir manoma kad esi tobulas bei nepriimi kritikos, tai tada jau tikrai blogai.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: filatelija
StandartinėParašytas: 2007 Lapkritis 25, 12:40 
Iš pasisakymų matyti, kad "vienintelis" pašto ženklų menininkas yra Antanas Šakalys. Daugiau Lietuvoje menininkų, kurie gali padaryti pašto ženklą lyg ir nėra. Man ašmeniškai jie savo lygiu yra "Smetonines Lietuvos". Tik tuo metu yra padaryti daug šiltesni ir kokybiškesni, savo kompoziciniais ieškojimais. Jo ženklai ir kita produkcija yra šeštojo dešimtmečio lygio. Šalti ir racionalūs. Gerbiamas A. Šakalys savo ženkluose politikuoja ir ta politika visada labai subjektyvi. (Tegu tokia ji ir būna. Tai jo asmeninė filatelija) Gal jis nesinaudoja internetu ir nežino, kokius pašto ženklus šiuo metu kuria pasaulio dailininkai.
Gerbiamieji neužmirškit, kad jau dvidešimt pirmas amžius. Skaitmenines technologijos ir kt. Tai diktuoja naują požiurį į pašto ženklų kūrybą. naujus ieškojimus.
Lietuvos pašto ženklai (mano asmenine nuomonė) yra neblogesni, kaip ir kitų Baltijos šalių. Su kai kuriomis išimtimis. (Načiulytės krepšininkai ir kt.)
Šį kart gal užteks :P :P :P


Į viršų
  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Lapkritis 25, 12:54 
Atsijungęs
Visažinis
Visažinis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006 Gruodis 19, 11:19
Pranešimai: 3703
Dėl Šakalio tai pritariu 100 proc. (net voką su gėjais politizuoja pagal savo pažiūras :D ), bet jis toli gražu ne vienas... man patiko kai kurie Karpavičiaus (deja, jis jau miręs) ženklai, yra keletas neblogų ir Banionio, nors daug irgi sakyčiau juokingų yra :) . Ir visgi, manau, jei jie kažką padarytų pagal nustatytą temą tai meninis lygis skirtūs nuo dabartinių daugumos dailininkų tikrai. Na bent jau nepamaišytų permainos, bet tiek, kad čia jau kas kaltas, kad nedalyvauja kaip ir visi kiti konkursuose :?


Prikabinti failai:
Karpaviciaus.jpg
Karpaviciaus.jpg [ 66.97 KB | Peržiūrėta 385 kartus(ų) ]
Banionio.JPG
Banionio.JPG [ 26.39 KB | Peržiūrėta 561 kartus(ų) ]


Paskutinį kartą redagavo Drs 2007 Lapkritis 25, 13:12. Iš viso redaguota 3 kartus.
Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 77 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Paspauskite ant banerio - taip pareklamuosite savo Laikas.lt :-)

468x60.lt - Keiskimes reklaminemis antrastemis


Burgzt Banner Exchange


Installation by Brigin