Asha, pažeidimų būna ir pats žinau, kad jų įvertinimus jau kuris laikas (periodiškai kas mėn.) vet.gydytojam reikia siųst į centrinę VMVT duomenų bazę, kartu būna ir terminas, per kurį tie pažeidimai turi būti sutvarkyti, arba tai, kad įmonė privalo būti uždaryta. Niekas nesako, kad pažeidimų nebūna, kartais tiesiog neįmanoma susitvarkyt su kai kuriom įmonėm ir tvarkos įvedimu jose, na bet gamyba normalioj įmonėj iš stipenos tai jau tikrai yra perdėta nesamonė, juolabiau sakyt, kad tai normali kasdienybė tai išvis tikras briedas
. Tu pati pagalvok ar leistum tokią mėsą į gamybą, čia tik vos vos elementarios sąžinės kruopelės užtektų, kad ne. Be to ne vienas (jei ne vienas
) dirbi, bijotum viens kito tokiu tokiu dalyku bandydamas net užsiimt. Ką čia sąžinės, greitai atsidurtum Žiniose, bedarbių gretose ir dar kai kur tarp metalinių grotų
. Galiu patikint, kad jau į tokius grubius pažeidimus tai VMVT tikrai griežtai žiūri, nebent kokie saviveiklininkai ir apeina reikalavimus
. Aišku aš nekalbu, kad tie produktai yra idealūs, bet esu tikras, rūkymas ir alkoholis daug labiau pakenks nei maistas esantis parduotuvėje
.Galima kalbėt, kad tose dešrelėse mėsos mažiau nei priedų ar yra kita 'nekokybė', bet kalbėt apie stipeną tai jau perdėta paranoja
. Aš net nenorėčiau čia girt parduotuvinio maisto, juolabiau pats vartoju tik paukštieną ir labai retai kitokią mėsą, nu bet čia jau yra tikrai persistengta