tractor rašė:
Drs, tu ten man atsakinėjai, nes Arunas kažkaip ten mane pacitavo neaiškiai

Galiu patvirtinti, kad "gandus", jog Filop ženklus renka pašto administracija, gavau patikrintus, tik negaliu skelbti iš ko, todėl tai ir lieka gandais

O vat tai, kad galima siųsti taip pat, kaip su įprastais ženklais - negaliu užtikrintai tvirtinti, čia jau tikrai _gandas_

Ten buvo parašyta, kad renka visa administracija, tai nori pasakyt visi šie žmonės:
http://www.post.lt/lt/?id=146

Nu gerai čia jau kabinėjimasis gaunas, bet prieš sakant reikia pagalvoti, kad žodžiai nepasirodytų per daug skambūs

. Be to, kad kažkas sakė vėlgi kaip ten bebūtų tai yra gandas. Nors net neabejoju, kad iš tų pašto administracijos žmonių kas nors tikrai gali rinkti FilOp ženkliukus, bet neabejoju ir tuo, kad FilOp administracija renka, Lietuvos Pašto leistus ženklus

Šiaip pagalvojus nesuprantu kame čia problema

Kiekvieno asmeninis reikalas ką rinkti. Visgi ...pasinaudosiu tavo žodžiu iš kitos temos... tarp FilOp ir Lietuvos pašto nematau sinergistinių idėjų

. Kaip tu sakei vieni kąsa griovį, kiti ant to griovio bando tiesti kelią

Tiesiog matau atskirą organizaciją, kuri per daug įsijautė į savo protestą (?).
FilOp ženklai savo išoriniu stilium tikrai gražūs, neprieštarauju, bet visgi tai ne pašto ženklai. O tas užrašas virš vieno, gerbiamo Arūno ženklo "Lietuvių Paštas" man nelabai patinka, kas bus jei aš pasivadinęs "Lietuvišku Banku" (lyg ir ne Lietuvos Bankas) pradėsiu leisti "Lietuviškus Lituoklius" ir dar neduok Diev išbandyti ar juos eina realizuoti

. Nors žinoma netikiu, kad eitų siųsti laiškus su FilOp ženklais, nes nėra įprasto nominalo juose, bet manau jei jie būtų leidžiami su įprastu nominalu tai afera kartais pavyktų, bet turbūt tuo jau būtų pažeidžiami įstatymai
Atsiprašau už savo kritiką, aš esu tik paprastas mirtingasis, ir tik 'profesionalus mėgėjas' filatelistas, todėl mano kritika gali būti ir nepagrįsta, tiesiog sakau kaip man atrodo visa ši situacija