Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2025 Rugpjūtis 19, 12:19

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Laiskas Kaledu Seneliui..
StandartinėParašytas: 2006 Gruodis 16, 12:44 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

http://www.vaikam.lt/?to=read&with=test

:difus_grin

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Gruodis 16, 13:26 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

red_line rasho:
Cituoti:
Smagus testukas
http://www.vaikam.lt/?to=read&with=test

galit rezultatus parodyti žemiau šioje temoje, pasijuoksim

Laukine ...va nepykite..mes jau prasitestavom.:)) tiesiog..ne visus matau pranesimus;)) perskaite esate.;))) :wink: :wink: :wink:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Gruodis 16, 17:26 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Labas,mielas Kaledu Seneli!

Mano vardas Asta.Sulaukiau 7 metu.Bet kai kurie blogieciai manimi netiki ir sako,kad as megstu apgauti.Kiti velniai sako,kad ir taves nera,kad tu esi tik melas.Taciau nuo tokiu kalbu as isiuntu kaip elgeta,imu staugti kaip pantera ir pasislepiu miske.Zinai,kur sedziu,kai rasau si laiska?Ogi kalnuose.Nes mano tevai yra keistuoliai.Jie mano,kad tie kas raso laiskus Kaledu seneliui,yra visiski ekscentrikai.Kaip supranti,mano gyvenimas su jais yra komplikuotas.Daznai jie manes nesupranta.Jie neleidzia klausytis tokios muzikos,kokia man patinka,ir sako,kad andrius mamontovas yra tikras asilas,''Turboreanimacija'' dainuoja blogiau uz ''Zalgiri'',o jurga seduikyte-apskritai varna.Net mano bendraklasiai mano,kad esu siek tiek morka,nes per pamokas skaitau,o per pertraukas rodau liezuvi.Mokykloje as jauciuosi kaip Pietu Amerikoje,o namuose tupiu kamputyje kaip sraige.Ir bandau tevams irodyti,kad man greiciausiai sizofrenija.Taciau mano tevai sako,kad visas ligas,o ypac sita,geriausiai gydo pieniska sriuba tris kartus per diena.Bet as manau,kad mane galetu isgelbeti tik akvariumas.Kaip manai,ar tokia dovana tilptu po kaldeine eglute?O gal galima,kad ta eglute butu ne mano namuose,bet Tibete?Pazadu,kad tada buciau sveika kaip burokas,rami kaip stalas ir ismintinga kaip marijonas mikutavicius.Nors tu turbut supranti,kad puse mano laisko yra vynas,o kita puse-smelis,taciau dovanos tikrai labai noriu.Blogiausiu atveju,galetum po eglute padeti pinigu-manau,pakaktu 4 litu.Mielas Seneli,nebuk ziurke,ispildyk mano prasyma!

Tavo linksma,grazi ir kvaila astute.

Padukus :wink: ,vat prazioplinau kazkaip..ale man gi tik 7 metai :) )..

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Gruodis 16, 17:32 
Atsijungęs
Labai senbuvis
Labai senbuvis
Vartotojo avataras

Labas, mielas Kalėdų Seneli!

Mano vardas Tadas. Sulaukiau 17 metų. Bet kai kurie niekshai manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu tiesa. Kiti blogieciai sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik pletkas. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip retai, imu staugti kaip briedis ir pasislepiu sleptuvej. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi negyvenamoj saloj! Nes mano tėvai yra keistuoliai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški idiotai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra neymanomas. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad zvagulis yra tikras bebras, sel dainuoja blogiau negu neptunas, o civilyte - apskritai gerve. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek ridikas, nes per pamokas sedziu prie pc, o per pertraukas suzaviu. Mokykloje aš jaučiuosi kaip antarktidoj, o namuose tupiu kamputyje kaip kurmis. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai sifilis. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo koiniu sriuba tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik mashina. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet majami? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip rope, ramus (-i) kaip kede ir išmintingas (-a) kaip jakilaitis. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra vanduo, o kita pusė - plasmase, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 56 litų. Mielas Seneli, nebūk elciupakabra, išpildyk mano prašymą!

Tavo zavus, grieshtas ir drasus Tadukas.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Gruodis 17, 15:16 
Mano vardas Klausaus. Sulaukiau 10 metų. Bet kai kurie blogiechiai manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu apgauti. Kiti begedziais sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik melas. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip vilkas, imu staugti kaip meshkenas ir pasislepiu po pagalve. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi po lova! Nes mano tėvai yra keistiakai. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški keistuoliu keistuoliai. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra abrakadabra. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad Cicinas yra tikras lape, Naujieji lietuviai dainuoja blogiau negu Zalgiris, o Geltona - apskritai paukshte. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek moliugas, nes per pamokas valgau, o per pertraukas akias vartau. Mokykloje aš jaučiuosi kaip kalejime, o namuose tupiu kamputyje kaip pelyte. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai gripas. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo grikiu koshe tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik fotikas. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet shiltuose krashtuose? Pažadu, kad tada būčiau sveika kaip kopustas, rami kaip pufas ir išmintinga kaip Valinskas. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra acetonas, o kita pusė - kruopos, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų 12 litų. Mielas Seneli, nebūk bebras, išpildyk mano prašymą!

Tavo grubi, gera ir plika Klausiuke.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume