Aš manau, kad žmoniems paprasčiausiai truksta tolerancijos. Aš esu dar jauna man 17 metų, kaip jau žinote, ir per televizoių ypač per Žinias esu mačiusi įvarių smurto, grubumo ir netinkamo taktu suaugusiu reikalavimų tvarkos. Aš laikausi nuostatos, kad "Neteisk ir tavęs niekas neteis", nors ir esame priprate jaustis vargsais nuketejusiais del tvarkos ar kitu dalyku zmones, bet ziniasklaida yra kaip ketvritoji vadzia, ji baudzia ir rodo kas yra netinkama ir zema, juk reikia blogi ismesti ir palikti tik tai kas gera, juk mes taip pat siuksles ismetame, o gera pasiliekame sau. Anksciau as tuo piktinausi ir manaiu, kad jaunimas is viskokio blogio mokintis, bet jei jie nores pasirinkti tinkama kelia jie pasirinks, juk reikia tik noro. tad, jei nenorim ziureti i senas bobas, kurios rekia pilna gerkle kaip jas papiktino vieno ar kito zmogaus poelgis neziurekim. Vaikai ir jaunimas yra tevu ar globeju prieziuroj, jie turi iskiepyti takta ir mandaguma, juk grozis amzinas, o blogis, tik mirazas... Aciu Padukele, kad iskeliai toki klausima

Privertiai mane susimastyti ir pakeisti nuomone apie visuomene

, juk nera taip blogai, ar ne?