Gerbiamieji, gyvenu su meksikieciu kilmes amerikieciu (1/3 meksikiecio pagal kilme, kitos dalys:ispanu kraujo ir airiu kraujo po lygiai) Mano draugas priprates prie meksikietiskos virtuves (gyvenam pasieny su Meksika) . Si menesi man nuskilo, nes valgydavom papigintu tarifu restorane, bet jau nuo rytojaus teks pradeti gaminti paciai: nuolaidos baigesi, o meksikieciu valgiai man tokie neiprasti, kad labai sunku susigaudyti, kas ir kaip paruosta.
GAl kas turit panasios i mano patirties ir jau ismokot gaminti meksikietiskus patiekalus?
Nebutinai sudetingus, nors tegul sriuba, ir tai, nes as neismanau apie ju prieskonius ir i blyna ivyniota kazkoki darzoviu ar kiausinienes tipo kratini (man toks maistas primena kiauliu jovala< atsiprasau uz issireiskima). Gal kas zinot ka deda i takos ir ka deda i encheladas?
Labai lauksiu bet kokio recepto