Dėl vitaminų , ką ten sako mokslininkai, sutikčiau. Bet daržovė lieka daržove kaip maisto papildymas .Tik tų mokslininkų nuomonė irgi kartais..nevienoda.
Kad ir tie anekdotais apaugę kiaulės lašiniai, natūralūs kiaulienos taukai..Šiandien jie reabilituojami,girdėjau vienoje TV sveikatos laidoje, o anksčiau buvo teigiama, kad labai nesveika valgyti.
Žmogus , visą gyvenimą kasdien valgęs lašinius, išmoko valgyt aliejų, kuris , ypač tas pigesnis, net dyzelinu atsiduoda, kai ką kepi. Kokiu tikslu atsirado tas pigusis aliejus, nesiimu aiškinti. Bet kaip dabar lašinius ir kiaulienos taukus- gryną produktą- vėl prisijaukinti?
Buvo net toks pasakojimas anekdotinis pasakojamas..
Atvažiuoja kaimietis su skaudančiu sprandu pas gydytoją.
Paspaudė, pamaigė.
_Valgyt tik baltą mėsą.Pasirodysit po mėnesio.
Po mėnesio sveikas kaip agurkiukas kaimietis grįžta pas gydytoją.
Gydytojas stebisi:
-Kaip čia tau pavyko taip greitai?
-Daktarėli, kožną dieną baltą mėsą, kaip pats sakei, valgiau..Pasipjoviau kiaulę ir visą baltą mėsą suvalgiau..Aišku, perdėjimo esama, tačiau kaip jūs žiūrite į lašinius, kiaulienos taukus? Ar vartojate juos?
