Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2026 Balandis 6, 21:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 69 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Liepa 31, 12:33 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

jurgis rašė:
kas cia bevyktu, studio neturetu savo asmenines cenzuros ivedineti. Jau nepirmas kartas kai kazkam kazkas nepatinka ir atsiranda cenzura. Manau kad laikas butu pamastyti ar neperdaug cia yra sugebanciu betka isstrinti ir ar neapriboti ju skaiciaus ?

jurgis varyk pas mane i foruma
ten as vienas dievas ir daugiau nieko
nei moderatoriu,nei dalyviu, nei pranesimu ir chatas lievas be privatu :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Liepa 31, 12:35 
difus, as ne melynake:)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Liepa 31, 12:57 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

jurgis> jei nepatinka, ko lankaisi?:)) Atvaziuosim i svecius prie butelio pakalbesim:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Liepa 31, 13:06 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

DRRRRRRR > cha, gera tema uzhvedei. Gyvenai pilkajam ir buk, juk uzh virvutes nniekas Taves nelaiko. Eik i kitus chatus..tukstanciai ju. Nejau nieko kito neturite ka veikti kaip gincus kelti?O ash girdejau is keletos zmogeliuku kad jus puikus zmogus bet pasirodo esate sumaischiu sukelejes. Nusispjauk ir chatink kur tik patinka. Nesureiksmink, visko. Beje chia tik virtualas.Negali drabstyti kitu zhmoniu purvais nepazindamas ju ish arti. O pazhinti zhmogu patikek reikia ne vienos dienos..menesio reikia ishtisu metu...o kartais ir daugiau. Sekmes tau jaunuoli chatint, jei tik ta turi savo gyvenime t.y. laikai svarbiausia.

Sekmes jaunuoli, Tau.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: :)
StandartinėParašytas: 2006 Liepa 31, 13:22 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

as niekuomet nevaikstau su kauke...man nereikia slapstytis po svecio niku....Ir aplamai....ar nemanote,kad per daug jau cia verda tas pats apie ta pati....manu tie kurie vieni kitus pazysta tai net neverta ziureti ka kiti pasakys ar parasys....bukite brangieji ramus su savo audromis uragano nesukelsite...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Liepa 31, 14:12 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Aš tikrai niekinčiau tą žmogų, kuris lenda kitam į dūšią, norėdamas pasmalsauti ir prasiskverbti į kitų žmonių bendravimą. Jei yra privatas, reiškia žmonės, bendraujantys jame nebenori, kad būtų klausomasi jų. Ne dėl to kad jie neapkenčia kitų, ar turi kažkokių super paslapčių, tiesiog nenori, kad aplinkiniai matytų ar girdėtų tai apie ką jie bendrauja, ir visi teroristai čia niekuo dėti ir tai nėra pateisinimas, nes taitiesiok nežmoniška ir labai žema.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Liepa 31, 15:20 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

..

Paskutinį kartą redagavo jurgis 2006 Rugpjūtis 1, 07:40. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2006 Liepa 31, 17:16 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Plia kaip mane uzknisa visu bandymas atrodyti geresniais ir ale paniekinti kazka kita.
jei lenda i privatus tai ju sazines reikalas. o jei kazkas zino kad kazkas sedi pas ji private ir konkretu zmogu zino, tai gal pasakykite jam tiesiai i akis o ne apkalbinekite, kaip negraziai daro bla bla bla...
man tai netrugdo jei kazkas sniukstineja po mano privatus. kompromato vistiek nesurinks nes as esu koks chate toks ir gyvenime. labiausiai tikriausiai nepatinka tokie dalykai tiems kurie nori nuslepti savo juodasias puses. ir labiausiai rekia tie kurie nori pasirodyti geresniais nei is tikruju yra.
dar karta sakau, man patinka tiesa, todel nevynioju zodziu i vata ir patinka isgirsti tiesa is kitu, kad ir pradzioje susinervini ir uzpyksti, bet gerai apgalvojus pamatai savo trukumus.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 69 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: