..tai tada pabandysiu pradeti kaip ir pirmasz....mmm atskleisdamas sawo gywenimo tiksla....cia bootu kayp detale is asmenynio gywenimo

...kurie nelabay kam pasakociau.....siaip.wiskas nutyko labay netyketay biat...pagaliau zinau.sawo gywenimo tyksla!!!..ir tai suteykia jegu..ir..siap juk dabar zinau del ko darau tai ka darau..ir zinau jog tai turi buti padaryta..no amtter what...mmm..daba galiu paaiskyty kodel sergu pinigu liga...kodel noriu siek tiek galios ir atsakomybesz...zinau daugelis daba pasakytu jog as esu swajoniu pasaulyje...pinigai skirti tik patiems turtingiausiams:ppppp:)ne welnio....

Sis gywenimas yra nesazinyngas

wa stai kur yra pirmoji skyle..is kurios galima pradeti knysty pinigusz...tiesiog..mm..mano kraujyje yra kazkokiu pigmentu..mm..net nezinau is kur trawkiu tuos zodzius...tie pigmentai ir sako man jog jog...atsibusk...siame pasaulyje yra wiskas ymanoma..wiskas!...tada reyskia mano tikslas....pagaliau iskelti sawo ateities ir dabartine gimine aukstyn...I wirsu...jog gywenime jay nebutu kliuciu del pinigu...yra realus....man net neswarbu...as..as..atiduosiu sawo gywenima...kazkaip paaukosiu skamba bisky...loozerishkai....kad taip atsitiktu....wiskas gana boty loozeriu..metas pakilti..ir padaryty tai ka reykia...nswarbu kad ir kas dabar wyksta...kad ir kas bewyktu............metas pabusti.......