web rašė:
Manau, kad pakankamai jodo gaunama su jūros gėrybėmis, kitais produktais, tad nebūtina specialiai vartoti joduotą druską.
Daugumoje žmonės perka ir naudoja rupią druską. Na, o kam jodo trūksta- tas perka joduotą.
Beje, yra ne tik negalinčių vartoti druską, bet ir alergiškų jodui.
Tad...kiekvienas , pažindamas savo organizmą, naudoja tai ,kas jam priimtina, gerbiamieji, bendri receptai dėl jodo čia netinka...
na jei mes gyventumem kur vidurzhemio juros pakrantej ir kasdien valgytumem austres krevetes ir ashtunkojus galbut.... bet bent ash sau galiu leist juros gerybiu tik karta i menesi ir tai shaldytu krevechiu pavidale ....
populiste o del eurosajungos direktyvos tai kito kelio nera.... kitaip zhmones negaus to jodo ... beje rupioje druskoje labai nedidele dalis jodo pasitaiko bet labai mazha .. o toj smulkioje ishvis grynas natrio chloridas...
beje sveikiau valgyti rupia akmens druska ta rusishka ar ukrainietishka ... ten yra ivairiu drusku mishinys .. aishku liuto dalis natrio chloridas bet yra ir kalio magnio ir kitu drusku pedsaku ko irgi reikia organizmui ...