Kažkodėl jau senokai ten nebuvau...
Toks senovinio stiliaus kabokas, dviejų aukštų. Bene pirmasis Vilniuje pradėjo raugti savo alų.
Kuo geras - maistu (tiems, kas mėgsta aštriau - rekomenduoju tokį troškinį - "Raganų ašaros" vadinasi). Kiti patiekalai irgi verti dėmesio, steikus moka iškepti skaniai, su krauju.
Alus, nors ir savas, o gal todėl, kad savas, labai varijuoja savo kokybe - nuo tokio tiesiog puikaus iki neišrūgusio arba pagižusio dugninio. Jei bijot rizikuoti, imkit ne standartinį "Švyturį" ar pan.. Kiek suprantu, užraugia kartą per savaitę, o paskui pilsto, pradeda dar ne pilnai subrendusiu, o baigia dugniniu, taigi, kaip ant kokio užtaikysi. Tačiau vis vien, tikras natūralus alus, o ne miltelinis birzgalas, kaip iš butelių

Šiaip - rekomenduoju paragauti. Kažkam, kas nėra gėręs natūralaus, tai bus naujas atradimas, kiek skiriasi tikras alus nuo to fufelio iš butelių. O jei esate gėrę tikrą - irgi galėsit įvertinti
Aptarnavimas, labai vidutiniškas, nei geras, nei blogas, o kainos - iš didesniųjų, bet dar nesikandžiojančios. Šiaip, sakyčiau, viena geriausių Vilniaus užeigų. Problema tik tame, kad vakarais ten dažnai pritrūksta vietos.