Na kiek man teko susipažint tai tikrinimai vyksta griežtai atliekant tyrimus ne tik mėsos, bet ir aplinkos, įrenginių, laikymo sąlygų ir t.t. ir pan. (ten labai smulkiai). Dargi žinau, kad ten tikrinama po vieną gyvulį, o ne meta visus iškart į mėsmalę
.
Nežinau kur tas žmogus dirba, bet tokia betvarkė tikrai ne visur, keista kaip niekas neįskundžia ir keistas vet. gydytojų darbas tada joje
. Kad betvarkių būna tai būna, tam ir reikalinga kontrolė, nu bet tokių dalykų tai jau nežinau
. Juolabiau, kad šiaip perkant iš bet kokio žmogaus tų nusižengimų gali būti padaryta dar žymiai daugiau.
http://www.vet.lt/lt/pages/view/?id=10& ... 95d104f44b
Beje tas kuris prižiūri gamybą tai daugiau žino už tą kuris gamina (jei ten ne vienas žmogus ir "prižiūrėtojas" ir gamintojas ir skerdyklos savininkas
), nes gyvuliai pirmiausiai turi "pereit" per jį, kad būtų patikrinti, ištirti ir leisti gamybai. Net skerdimo procesas rodos prižiūrimas. Aišku jei ten kažkokia betvarkė, gal viskas daroma už nugaros?
Nors šiaip jei noris sveiko ir idealaus maisto, kur žinotumėt iš ko jis pagamintas, ar kaip augintas tai deja išeitis tik viena - augint ir ruošt patiem
Jei noris tiesiog ne idealiai sveiko, bet leistinos normos ribose tvarkingo maisto, teks tenkintis parduotuviniu.