Reikės: 1 triušelio (kiek bandėm geriausias svoris ~ 1,5 kg), vorčesterio padažas (geriausias iš pirktinių "Heinz", galima soja marinuot, ar kaip kas išmano
), 1 didelis svogūnas, džiovintų grybų sauja (jei turit), pora šaukštų manų kruopų, mažas grietinės indelis, 1 litras sauso vyno (geriausia raudono, nors bandėm ir su baltu - irgi neblogai gaunas. Paprastai perkam vyną tetra pakuose), lauro lapai, prieskoniai (pipirai, natūralios žolelės, tai saka, kas kokius mėgstate. Šiaip labai neblogai tinka "Kaukazietiškų" prieskonių mišinys (būna pirkt specializuotose prieskonių parduotuvėse).
Triušelį supjaustom ir sumarinuojam vorčesterio padažo ir pipirų bei kitų prieskonių mišinyje puode, kuriame bus troškinamas. Jau po paros galim gamint - puodą su mėsyte dedam ant skirstytuvo, pilam visą vyną, dedam 1 didelį nuluptą, nepjaustytą svogūną (baigus gamint jį išžvejojam ir išmetam), lauro lapus, prieskonių kaip kas mėgstat, gerą saują džiovintų grybų (nebūtini, bet labai skanu su jais būna). Troškinam ant mažos ugnies apie 1,5 val. Pabaigoje (likus kokioms 5 min.) įdedame į puodą porą šaukštų manų ir mažą indelį grietinės. Aš šį triušelį patiekiu suvirtom bulvėm. Skanaus