Va sitas receptas yra pats geriausias. Taciau del tu tarkavimu svogunu yra tikrai nepatogus reikalas. Ptogiausia svogunus ir tikrai daugiau nei 4 galvutes stambiai supjaustyti. Iberti i mesyte supjaustyta ir viska labai gerai isgniauzyti. Marinuotis turi pora ir net gali daugiau dienu. Pats skaniausias varijantas apie 2,5 dienos. Pries kepant issimame saslus is saldytuvo, nurenkame kiek imanoma svogunus ir saslus sumaisom su majonezu ir pamidoru padazu kokia puse valandos pries kepima. garntuoju gausis minkstuteliai, skanuteliai, svogno kvapo neuzuosit

Del zariju.. Turi butu pakankamai daug malku visa pilna saslykine net su kaupu. Aisku geriausia azuolines. Pastebejimas zarijos turi buti jau beveik juodos, o ne kaip dauguma mano raudonos

Raudonos tik isdziovina ir sudegina

Reik turet kantrybes, juk saslyku kepimas tai malonus procesas, kvapai, plepejimai ir panasiai

Beje kaip cia anksciau kazkas rase, kad saslyku kepimo neplanuoja. Manau tai klaida, nes mano manymu saslyku kepima visada reikia suplanuoti ir jam is anksto pasiruosti. Kartais sveciai grazus ir be saslyku. Vietoj ju galima kepsniuku pasikept. Neverta kept saslyko, jei jis nera net panasus i saslyka

Cia tada panasus varijantas kaip pripuciama lele irgi vadinti moterim
