Labas,mielas Kaledu Seneli!
Mano vardas Asta.Sulaukiau 7 metu.Bet kai kurie blogieciai manimi netiki ir sako,kad as megstu apgauti.Kiti velniai sako,kad ir taves nera,kad tu esi tik melas.Taciau nuo tokiu kalbu as isiuntu kaip elgeta,imu staugti kaip pantera ir pasislepiu miske.Zinai,kur sedziu,kai rasau si laiska?Ogi kalnuose.Nes mano tevai yra keistuoliai.Jie mano,kad tie kas raso laiskus Kaledu seneliui,yra visiski ekscentrikai.Kaip supranti,mano gyvenimas su jais yra komplikuotas.Daznai jie manes nesupranta.Jie neleidzia klausytis tokios muzikos,kokia man patinka,ir sako,kad andrius mamontovas yra tikras asilas,''Turboreanimacija'' dainuoja blogiau uz ''Zalgiri'',o jurga seduikyte-apskritai varna.Net mano bendraklasiai mano,kad esu siek tiek morka,nes per pamokas skaitau,o per pertraukas rodau liezuvi.Mokykloje as jauciuosi kaip Pietu Amerikoje,o namuose tupiu kamputyje kaip sraige.Ir bandau tevams irodyti,kad man greiciausiai sizofrenija.Taciau mano tevai sako,kad visas ligas,o ypac sita,geriausiai gydo pieniska sriuba tris kartus per diena.Bet as manau,kad mane galetu isgelbeti tik akvariumas.Kaip manai,ar tokia dovana tilptu po kaldeine eglute?O gal galima,kad ta eglute butu ne mano namuose,bet Tibete?Pazadu,kad tada buciau sveika kaip burokas,rami kaip stalas ir ismintinga kaip marijonas mikutavicius.Nors tu turbut supranti,kad puse mano laisko yra vynas,o kita puse-smelis,taciau dovanos tikrai labai noriu.Blogiausiu atveju,galetum po eglute padeti pinigu-manau,pakaktu 4 litu.Mielas Seneli,nebuk ziurke,ispildyk mano prasyma!
Tavo linksma,grazi ir kvaila astute.
Padukus

,vat prazioplinau kazkaip..ale man gi tik 7 metai

)..