tada atidarom temą Šiauliai vs Panevėžys, Pakuojis vs Kavarskas ar pan:))))))
pasidžiaugsim, kokie mes geri ir tolerantiški:).
mano giliu įsitikinimu, jei sakai,kad nemėgsti to ar kito daikto, nurodai motyvus, su kuriais KONKREČIAI būni susidūręs. o ne abstrakčiai. pvz įdomumo0 dėlei prie miestų temos gelima pridėti iš sporto Žalgiris vs LR

. irgi miestininkai pasireikštų.
sekiau temą nuo pat pradžios. nematau reikalo nei giedoti ditirambų kažkuriam iš jų, nei teigti, kad tiesiog baisiuosi, kaip nekurie pasisakę. pvz tam pačiam vilniuj esu buvus sumušta viešam renginy ,vien todėl,kad tiesiog buvau . ir ką? vilnius dėl to kaltas? ne. ar dėl to susidarė nuomonė,kad visi ten kvailiai pridurkai? ne. dėl kriminogeninės situacijos kiekvienam mieste ji kintama, priklausomai nuo policijos struktūrų darbo.
daug kas kaunui prikiša šustauską. o juk ne žmonės jį išrinko, o partijos, užėmusios daugumą. o tos partijos prasimušė tada, kai balsavo mažiau nei 50 proc .gyventojų.
kaunas mano gintasis miestas. myliu jį, bet matau ir negerovių, kurios mane liūdina. bet taip pat žinau,kad kažkas daroma joms įveikti. o jei nedaroma - yra miesto taryba, debatai ,kur eini ir išsakai. tiesiog visuomenė nėra tiek aktyvi. deja.
man patinka ir klaipėda, kuri turi jūra šalia, ir ukmergė, ir utena, molėtai ir dar daug daug miestukų.
kažkada, kai dirbau vieno laikraščio redakcijoj , redaktorė bandė išprovokuoti straipsnių ciklą, kaip blogai kaimuose ir miesteliuose. tuo tikslu buvau pasiųsta į komandiruotę iki jurbarko ir atgal. pervažiavau visus juos. ir žinote ką? buvau tiesiog jais sužavėta, kaip ir ten gyvenusiais žmonėmis, kurie nelaukia pramogų ar užsiėmimų,o patys juos kuria. ir mielai eina dainuoti, šokti, buriasi į bendraminčių būrelius. o ar daug miestiečių taip daro? sorius, ale tikrai ne. turiu omeny suaugusią dalį, o ne vaikus. taigi, dar veinas panagrinėjimas kaimas vs miestas. [ žiovauja] . no nematau prasmės tokioms temoms nors tu ką. gal aš moralinė blondinė, ale tikrai nesuvokiu,kam to reikia.