Atvirukai ÄŒatai Forumas Piguva Pipedija PoPo blogai

Dabar yra 2025 Liepa 14, 12:23

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: Loterijos
StandartinėParašytas: 2007 Birželis 21, 05:18 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Kaip dažnai žmonės stengiasi prasimanyti pinigų nieko neveikdami, tiesiog nusipirkę bilietėlį, užpildę, užbraukę skaičiukus, nutrynę slaptą apsauginį sluoksnį....
Noras praturtėti gyvena mumyse. Ar verta žaisti, ar yra galimybių išlošti ir aplamai ar tai atneš mums laimę?
Kiek skaityta spaudoje apie aukso puodą laimėjusius žmones, kad nei vienas netapo laimingu, tačiau turbūt ne vienas mąsto, jei taip man atsitiktų kad aš laimėčiau aš daryčiau..........
O Kiek žmonės suneša pinigų organizatoriams ir vis per tą norą turėti milijonus.
Kaip dažnai žaidžiate loterijose, ar mąnote, kad laimėję išliktumėte savimi ir aplamai ar verta iš viso lošti???

Prikabinti failai:
Pinigai.jpg
Pinigai.jpg [ 23.46 KB | Peržiūrėta 417 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Birželis 21, 07:52 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

nu teleloto laimejau 56 litus.nu is neturejimo ka veikt uzpyldzeu "streso" anketa.... o daugeu kaip ir nieko

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Birželis 21, 08:18 
Atsijungęs
Moderatorius

Buvo momentas, Irma, kai lošiau TELELOTO.. Po kelis bilietukus pirkau..
Vieną dieną sugalvojau, kad tai aš, kvailė,su kitais tokiais pat, sukraunu jiems tą aukso puodą, aš neišlošiu, o dovanoju kažkam kitam, tik nežinia kam?..Tai geriau PATI nusprendžiu, kam duoti. Principas- kažkiek atiduoti pavargėliui ar elgetaujančiam, man vertingesnis, šie pinigai ,palydimi gerų norų, patenka į žmogaus kepurę ar kišenę..Nusibodo po tuos 2 litus pralošinėti.. :)
O kiek aistrų verda teleloto?..Ir džiaugsmas, ir godumas, ir pavydas.., teleloto laimėjimas palydėtas ne viena santuokos griūtimi , prasigėrimu ar savižudybe...Ne, nenorėčiau tokiu užkratu užkrėstų pinigų.. :D
Šiaip esu seniau išlošus kelis kartus po 2 litus ir kartą..iki 100, ale išleidau...net nepajutau.. :P

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Loterijos
StandartinėParašytas: 2007 Birželis 21, 09:31 
Atsijungęs
Senbuvis
Senbuvis
Vartotojo avataras

Irma rašė:
Kaip dažnai žmonės stengiasi prasimanyti pinigų nieko neveikdami

.. ir ne tik "žalias" jaunimas, bet ir brandi senatvė..

Cituoti:
Kiek skaityta spaudoje apie aukso puodą laimėjusius žmones, kad nei vienas netapo laimingu..

.. diskutavome jau "pinigai laimės neatneša" temoje, bet "rinkos ekonomikos" sąlygomis jie reikalingi,,,

Cituoti:
O Kiek žmonės suneša pinigų organizatoriams ir vis per tą norą turėti milijonus.

.. na kai atrado indėnus amerikoje, jie skaičiavo:
- vienas, du, trys, daug..
(noriu pasakyti, kad milijonas mūsų civilizacijos sąlygomis yra labai mažai)

Cituoti:
Kaip dažnai žaidžiate loterijose, ar mąnote, kad laimėję išliktumėte savimi ir aplamai ar verta iš viso lošti???

.. esu "garbaus" amžiaus, bet esu benamis,
neturiu nei mašinos nei pinigų aprangai...
nors turiu aukštąjį išsilavinimą ir dirbu pilnu etatu pagal specialybę...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Birželis 21, 10:10 
Atsijungęs
Visažinis
Visažinis
Vartotojo avataras

asha rašė:
Buvo momentas, Irma, kai lošiau TELELOTO.. Po kelis bilietukus pirkau..
Vieną dieną sugalvojau, kad tai aš, kvailė,su kitais tokiais pat, sukraunu jiems tą aukso puodą, aš neišlošiu, o dovanoju kažkam kitam, tik nežinia kam?..Tai geriau PATI nusprendžiu, kam duoti. Principas- kažkiek atiduoti pavargėliui ar elgetaujančiam, man vertingesnis, šie pinigai ,palydimi gerų norų, patenka į žmogaus kepurę ar kišenę..Nusibodo po tuos 2 litus pralošinėti.. :)
O kiek aistrų verda teleloto?..Ir džiaugsmas, ir godumas, ir pavydas.., teleloto laimėjimas palydėtas ne viena santuokos griūtimi , prasigėrimu ar savižudybe...Ne, nenorėčiau tokiu užkratu užkrėstų pinigų.. :D
Šiaip esu seniau išlošus kelis kartus po 2 litus ir kartą..iki 100, ale išleidau...net nepajutau.. :P

Šaunuolė :difus_19 . Mąstymas, savybė ne tiek įgimta, kiek išsiugdoma.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Birželis 21, 11:31 
Atsijungęs
Moderatorius

Ir kas čia mane pagyrė???
Dabar vėlgi įgyju teisę rytais gerti kavą iš tavo puodelio /Iš filmuko:"Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas"/ :D :D :D :D :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Birželis 21, 11:44 
Atsijungęs
Visažinis
Visažinis
Vartotojo avataras

Bet jei gerai pamenu tai katiną tame filmuke gyrė, o čia jau kaip ir ne tas variantas :lol: . Beje ten lygtais buvo urviniai žmonės iš kur ta kava :shock: ?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 Birželis 21, 12:12 
Atsijungęs
Ypač senbuvis
Ypač senbuvis
Vartotojo avataras

Kaip mano vienas pažystamas LT vis gyrėsi, kad jis į savaitę išlošią po 2 litus, nes neperka teleloto :lol: :lol: :lol: TAčiau va į Fungą pažiūrėjus norisi lošti :lol: :lol: Amerikoje and didžiausių stendų dega užrašai šiandindien didysis laimėjimo fondas 268 milijonai, pasižiūro žmogelis nuryją seilę ir suka į artimiausią kolonėlę numeriukų braukyti, žinodamas kad vieną varijantą užpildęs mažai turi vilčių laimėti, reikia keleto. Taip ir auga puodas. :lol:
Pamenu kažkada ir aš nuvažiuodavai į Georgijos valstiją nusipirkti bilietukų (pas mus buvo loterija uždrausta) vat vieną kartą taip pat už : dolerius nupirktam biliete atspejau 3 numeriukus. Kai vėl nuvažiavau atgal į tą kolonėlę (apie 40 min kelio), paaiškėjo, kad laimėjau 2 dolerius. Vat kažkaip po tokių momentų ir dingsta visos aistros lošti.
O kiek mulkių siūlo įvairius varijantus. Kasdien pilna pašto dėžutė reklamos, Jus laimėjote milijoną, jūs laimėjote du :lol: :lol: :lol:
Bet žinau tik vieną, kad už dyką to nebūna, na nebent vienam iš tūkstančių, tad kažkaip į tokius dalykus žiūriu skeptiskai. Pažaidžiu parvažiavus į LT tą teleloto, bet ne tam kad ten kažką laimėti, tiesiog įdomi pati eiga visko...

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: