Gerai gerai su tais idiotais ne taip išsireiškiau, nes reikėtų pastebėti, kad visi žmonės daugiau mažiau idiotai "kažkam, kažkaip, dėl kažko" ir kartu veik tobuli etalonai savo akyse

. Spėju ir patys nesam visų iki vieno gyvenime sutikto žmogaus akyse mylimi ir mėgstami. Man ir ne man vienam Pupų dėdė pasirodė visai linksmas, draugiškas tegul ir aišku savotiškas žmogas, skleidžiantis pozityvią nuotaiką - tik (net) tiek. Nors daugiau aišku nieko ir nežinau, nes man neteko skalbti jo rūbų, o ir be viso to, nežinodamas jo juodžiausių dėmių, galiu pasakyt kad su juo keliaut tikrai nesiryščiau kaip jūs, nes beveik neabejoju jog greitai stogas nuvažiuotų ir pats Pupų dėdę prakeikčiau
Beje tikrai nenorėjau įžeist su "idiotais" šiaip sau silpnų nervų žmonių, ten labiau turėjau galvoj tokius, kurie priėję (dažniausiai dar ir nevisai blaivūs) bando rodyt savo "intelektualumą" piktybiškai tyčiodamiesi iš "kvailio" (?).
P.S. Dėl tų saldainių tikrai galima rast kam jų ir be savęs bent retkarčiais nupirkt, nebūtinai gi tik Pupų dėdei

. Patikėkit ne iš pigaus, beverčio, neretai apsimetėliško pūkuotumo kalbu, o kaip užkietėjęs egoistas. Dantys gi suges.