Lygiai tas pats,lygiai tas pats.Tik kai rašiau žinutę ,šalies pavadinimas užkrito,o į katalogą tingėjau žiūrėt.Beje,užpernai vos neįsigijau ebay .Su sertifikatu parduotas už 1100 $ (+/-).Vėliau tas pats pirkėjas išstatė ženkalą "buy it now" už 2000 $,jei neklystų..O gal ir daugiau..
Kadangi darbe darbo nėra,tai truputėli parašinėsiu..
Kas įdomu ,tarkim man.
Kadangi gyvenu nesustyguotą gyvenimą,priverstas kolekcionuoti tik kas vertinga ir dabar ir vėliau.Po to pripranti ir į mažiau vertingus tiesiog nežiūri..Išimtį padariau Jamaikai.Noriu surinkti visą iki 1956m.Tame tarpe ir atmainas ir "klaidas".Žinau,kad vienos klaidos ilgai neturėsiu.David Brandon puslapyje yra skelbiamas vienintelio pasaulyje Jamaikos ženklo su "apverstu" centru ženklas.Kukliai paklausiau kiek kainuoja ( nes kaina neskialbiama )

30000 svarų.
http://www.brandonstamps.com/sg85a-1920 ... 6fb9852eff . Kam įdomu ,žvilgtelkite.Šiai mėgstu ten akis paganyti..
Kaip anksčiau minėjau,esu prekybinkas iš prigimties,todėl nežinau,kaip vėliau su visa Jamaika pasielgsiu
Be to esu šiek tiek istorikas,todėl seni ženklai kelia įvairių asociacijų,be to pažadina vaizduotę.
Tarkim,prieš keletą metų įsigijau iš gerb. Krisčio Britų 5 šilingų nominalo ženklą su Valparaiso ( Čilė ) laivo antspaudu.Kažkaip iš kart įsivaizduoji..Sėdi jūreivėlis ar kareivėlis,nublokštas gimtos šalies politikų už tūkstančių mylių nuo namų,rašo savo milymai žmonai laišką ,o parašęs jį eina pas laivo kapitono padėjėją ir moka iš savo kuklaus atlyginimo net 5 šilingus

,kad tas laiškelis namus pasiektų..Graudu