tomasrimd rašė:
KristisMZ rašė:
tomasrimd rašė:
Vatikano zenklai, FDC, maxi card'ai ir etc. mane domina tiek kiek susije su lietuviska tematika:
http://www.lituanicaonstamps.com/los/vatikanas.phpLaba,
Tikrai labai grazus rinkinukas. Siuos zenklus turiu visus, o pdv ir max cardu kaikuriu ne.
Na dar toks momentas, as vatikana renku bendrai kaip valstybe, o ne tik Lietuvos tematika Vatikano zenkliuose.
Dar toks nekuklus o gal ir keistas klausimas. Visa tai is Jusu asmenines kolekcijos ar siaip surinkti scanai?
visi Vatikano egzemplioriai is mano kolekcijos.
siaip puslapyje yra ir tik scanu, bet apie 90% egzemplioriu yra mano kolekcijoje
Tomai,
Noreciau atkeipti Jusu demesi i tai kad ant L.50 zenklo Lietuvos tematikai galima butu priskirti ne tik Ausros vartus bet ir Karaliene Jadvyga, Jogailos zmona, o taip pat Krokuvos Universiteto biblioteka, pavadinta Jogailos vardu.
Cia mazas pastebejimas, galite papildyti savo saito aprasyma.
Mazas pastebejimas, daviau sia serija paanalizuoti sunui kaip saltini, cia manao sunaus pastebejimai

17m. ruosiasi studijuoti istorija, pries men. 3vieta Kauno istoriku (moksleiviu olimpiadoje) dabar varo i kazkokia resp. Panevezyje. O siaip pagal spec. as brolis, brolio zmona, ir mano tevas istorikai, nors realiai tuo jau niekas nedirba