Kai aš, nors ir būdamas antiFilopistas ir labai nesmerkiantis Lietuvos pašto už visam pasauly jau senokai kritusią pašto ženklų kokybę, siūliau skųstis niekas dėmesio nekreipė

, o kai siūlo Tomas iš rimto tinklapio jau kitas reikalas, bet čia ir yra esmė... taip dėmesio ir paštas nekreips į pavienius žmogelius. Dar aš siūliau, kad reikėtų kas turi tam tikslą, suburt filatelistų (ir apskritai kolekcionierių, nes šiaip kiek pastebėjau čia tik laike.lt dominuoja filatelistai) profų ir mėgėjų kaip ir tam tikrą internetinį klubą į kurio priekaištus, tarkim gal ir paštas atsižvelgtų labiau. Beje kiek žinau tokią idėją (kurti kolekcionierius vienijantį ir grįnai vien kolekcionavimo rimtą tinklapį) kažkas šiuo metu rutuliot bando, tik ar nebus dideli planai, menki darbai

. Šiaip tikrai lietuviam trūksta tokio vieno bendro tinklapio. Dabar daugiausiai kolekcionierių buriasi į įvairius, dažnai net gan primityvius ir nepatogius forumus. Beje prieš kokius pora metų vienas žmogus buvo sukūręs mėgėjišką kolekcionavimo forumą, kur numizmatai buvo pateikę tikrai daug naudingos ir įdomios informacijos, deja be jokios žinios tas forumas užsilenkę ir viskas nuplaukė

.
Kol kas iš lietuviškų tinklapių filatelistams tai aš išskirčiau būtent lituanicaonstamps.com kaip tikrai rimtą darbą, bet jis skirtas tik tam tikrai daliai kolekcionierių - filatelistams ir tai ne visiems. Tai pašto akyse ko gero tai tik mėgėjiškas tinklapis, kuris menkesnis už dailininką švogerį

.